Hpi-ontsteking

Algemene vragen en antwoorden over de FS1

Re: Hpi-ontsteking

Berichtdoor marco » 16 nov 2017, 18:06

Tombo schreef:Aangepaste Yamaha DTR ontsteking of een zelfbouw op basis van Honda MB/MT ontsteking ;)


Rd80 heeft ook elektronische ontsteking.
Moet wel de grondplaat verdraait worden.
Yamaha Sheriff 1981
Avatar gebruiker
marco
Sheriff of the Posbank
Sheriff of the Posbank
 
Berichten: 22459
Geregistreerd: 25 feb 2007, 16:56
Woonplaats: in the-middle-of-nowhere-noord-holland : Edam

Re: Hpi-ontsteking

Berichtdoor ginofs1 » 16 nov 2017, 21:17

carrejans schreef:
ginofs1 schreef:ja dat klopt maar een HPI heeft een andere curve en is niet geschikt voor motoren die minder dan 12000 rpm draaien
Nogmaals, deze curve kan je zelf programmeren.



Dat kan, dan moet je een CDI kastje kopen met computer programma ezv. heb je al gekeken wat dat kost :wink:
Dat word hem dus niet.
moet nog aan gewerkt worden maar ok als ik tijd heb ;)
http://www.ginostuning.com/
Avatar gebruiker
ginofs1
Tombo is mijn testpiloot
Tombo is mijn testpiloot
 
Berichten: 14313
Geregistreerd: 27 dec 2006, 11:58
Woonplaats: hilversum

Re: Hpi-ontsteking

Berichtdoor HotWheels » 17 nov 2017, 19:33

ginofs1 schreef:
carrejans schreef:
ginofs1 schreef:ja dat klopt maar een HPI heeft een andere curve en is niet geschikt voor motoren die minder dan 12000 rpm draaien
Nogmaals, deze curve kan je zelf programmeren.



Dat kan, dan moet je een CDI kastje kopen met computer programma ezv. heb je al gekeken wat dat kost :wink:
Dat word hem dus niet.


Indien ik me het goed herinner heb jij er een poos geleden zo een kunnen testen, niet?
Avatar gebruiker
HotWheels
500km gereden
500km gereden
 
Berichten: 794
Geregistreerd: 31 okt 2008, 19:31
Woonplaats: Lochristi (België)

Re: Hpi-ontsteking

Berichtdoor ginofs1 » 17 nov 2017, 21:31

HotWheels schreef:
ginofs1 schreef:
carrejans schreef:
ginofs1 schreef:ja dat klopt maar een HPI heeft een andere curve en is niet geschikt voor motoren die minder dan 12000 rpm draaien
Nogmaals, deze curve kan je zelf programmeren.



Dat kan, dan moet je een CDI kastje kopen met computer programma ezv. heb je al gekeken wat dat kost :wink:
Dat word hem dus niet.


Indien ik me het goed herinner heb jij er een poos geleden zo een kunnen testen, niet?


dat is al weer een paar jaar terug :wink:
moet nog aan gewerkt worden maar ok als ik tijd heb ;)
http://www.ginostuning.com/
Avatar gebruiker
ginofs1
Tombo is mijn testpiloot
Tombo is mijn testpiloot
 
Berichten: 14313
Geregistreerd: 27 dec 2006, 11:58
Woonplaats: hilversum

Vorige

Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 2 gasten