Probleem elektrisch circuit

Alles over de techniek en sleutelen

Probleem elektrisch circuit

Berichtdoor FrankFS1 » 14 maart 2017, 11:14

Hallo,

Bij mijn FS1 heb ik een probleem met de linker knipperlichten zowel voor als achter. Voor brand het lampje niet en achter knippert hij niet (brand wel).
Waar zal deze fout waarschijnlijk zitten? heb de boom laatst helemaal opnieuw aangesloten.
FrankFS1
Aan het inrijden
Aan het inrijden
 
Berichten: 40
Geregistreerd: 19 apr 2015, 12:49

Re: Probleem elektrisch circuit

Berichtdoor Rop65 » 14 maart 2017, 11:43

FrankFS1 schreef:Hallo,

Bij mijn FS1 heb ik een probleem met de linker knipperlichten zowel voor als achter. Voor brand het lampje niet en achter knippert hij niet (brand wel).
Waar zal deze fout waarschijnlijk zitten? heb de boom laatst helemaal opnieuw aangesloten.

Hoi, doet hij dit zowel links als rechts?
Als het lampje aan de voorkant niet brandt, dan zou je dat misschien eerst eens kunnen fixen. Wie weet doet het relais het dan weer goed.
Hou ons op de hoogte


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Rop65
Aan het inrijden
Aan het inrijden
 
Berichten: 43
Geregistreerd: 01 jan 2016, 19:50

Re: Probleem elektrisch circuit

Berichtdoor Kees » 14 maart 2017, 15:30

Kijk even in De FAQ.
Groet uut Doezum,
Kees.
Avatar gebruiker
Kees
250km gereden
250km gereden
 
Berichten: 339
Geregistreerd: 22 feb 2015, 11:53
Woonplaats: Doezum


Keer terug naar Techniek en sleutelen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast