dan weet ik ook nooit wat maken , en uiteindelijk wordt het dan pizza of frit :' )
Geplaatst: 27 aug 2008, 12:16
door Jeti
Ja is leuk voor een keertje, maar als je langer op jezelf woont enzo wil je toch wel wat fatsoenlijker eten enzo..
Geplaatst: 27 aug 2008, 17:26
door Pipedown
ROTI!!
Geplaatst: 27 aug 2008, 17:32
door rise and shine
soup
Geplaatst: 27 aug 2008, 21:07
door jonnotje
broodje-bal mayo of een broodje grilworst nieuwe stijl(met de hete worst natuurlijk)
Geplaatst: 27 aug 2008, 21:14
door rise and shine
Kipfilet in blokjes gesneden, gebakken met ketjap en peper/zout.
gebakken krieltjes
En omdat het ook nog gezond moet bloemkool met een ham-kaas sausje
Geplaatst: 27 aug 2008, 21:18
door Niels
rise and shine schreef:ham-kaas sausje
Wel nepkaas natuurlijk!
Geplaatst: 27 aug 2008, 21:21
door rise and shine
Natuurlijk, anders krijg ik zuivel binnen
Dit was gewoon uit zon pakkie van honig waar je nog 200ml water bij gooit en dan nog 2 plakkies ham in reepjes snijden en erdoorheen roeren! Echt dat maakt de bloemkool een stuk lekkerder
Geplaatst: 27 aug 2008, 21:28
door guido
Kan iemand het filmpje van Sjef van Oekel----Vette Jus hier in dit Topic plaatsen?(uit de jaren zeventig)
Heel toepasselijk namelijk
Geplaatst: 27 aug 2008, 21:29
door guido
Staat op You Tube
Geplaatst: 27 aug 2008, 21:32
door rise and shine
Geplaatst: 27 aug 2008, 21:39
door rise and shine
Niels schreef:
rise and shine schreef:ham-kaas sausje
Wel nepkaas natuurlijk!
Lees nu dit pas...
Minimavreten voorzien van nepkaas
U vreet 'analoogkaas', maar u weet het niet. Zo is het gele plakje in een cheeseburger voor slechts 70% gemaakt van kaas, de rest is fantasie. En de kaas van diepvriespizza's, lasagnes én zelfs op sommige pizza's van de pizzeria is al helemaal geen kaas. Uit onderzoek blijkt dat zo'n beetje al het loservreten uit de supermarkt is voorzien van analoogkaas, een spulletje gemaakt van olie, vetten, geel en kleurstof. Soms wordt echte kaas versneden met deze neprommel zodat het wat minder opvalt. En blijkbaar werkt het, want niemand heeft ooit geklaagd over de nep-mozerella en al die andere varianten van namaak. Paupers weten gewoon niet beter dan dat het geen smaak heeft. Het leukste RVU-programma ooit, genaamd 'Keuringsdienst van Waarde' deed onderzoek naar de nepkazerij gedaan en zendt dit vanavond uit. Nederland is Nederland niet meer. Geen normen, geen waarden en u hebt uw kaas laten verkwanselen. Dus hoe nu de neppers te herkennen? Nou doe maar niet, want kwaliteit kost nu eenmaal geld en dat geeft de gemiddelde Nederlander liever uit aan benzine, flatscreens en tuinverlichting dan aan eten. Maar let op aanduidingen als 5% emmentaler (Want dat betekent 95% iets anders) en de aanduiding 'analoog'. Niet dat u het verschil proeft verder.
Geplaatst: 28 aug 2008, 08:30
door Niels
Haha, daarom zei ik dat ook
Geplaatst: 28 aug 2008, 11:20
door Jeti
rise and shine schreef:[filmpje]
Ik heb weer genoeg ideeën voor de komende 3 maanden